El & Värmepumpar

Luftvärmepumpar är en effektiv och miljövänlig lösning för att skapa en behaglig inomhusmiljö året runt, och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa innovativa produkter till rimliga priser.

Kinda Elteknik
Ellösningar i Linköping och Vimmerby

Vi på Kinda Elteknik är stolta över att kunna erbjuda våra högkvalitativa luftvärmepumpar. Vår expertis och vårt breda sortiment säkerställer att du hittar den perfekta lösningen för ditt hem, oavsett var du bor i regionen. 

Kvalitet

Kvalitet är inte bara en ambition utan en grundpelare i vår verksamhet. Vi strävar efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet genom noggrann kvalitetskontroll och ständiga förbättringar, vilket garanterar att våra kunders förväntningar inte bara möts utan överträffas.

Kompetens

Hos Kinda Elteknik är kompetens avgörande för att upprätthålla högsta möjliga standarder i allt vi gör. Vi satsar på kontinuerlig utbildning och utveckling för att säkerställa att våra medarbetare har den expertis som krävs för att leverera exceptionella resultat och driva innovation.

Kundservice

Kundservice är otroligt viktigt för oss och vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi prioriterar lyhördhet, tålamod och effektiv problemlösning för att säkerställa en överlägsen kundupplevelse och stärka vårt varumärke.

Våra tjänster

Värmepumpar

Luftvärmepumpar är en effektiv och miljövänlig lösning för att skapa en behaglig inomhusmiljö året runt. Undersök vårt utbud!

Laddboxar

Upptäck våra Laddboxar av högsta kvalitet hos Kinda Elteknik AB. Vi hjälper dig med allt från köp till installation och underhåll.

Elinstallationer

Vi erbjuder självklart mer traditionella elektrikertjänster. Vi strävar efter att vara din heltäckande partner kring ellösningar.

Experter på El & värmepumpar i Linköping, Kinda och Vimmerby

Vi är redo att hjälpa er med alla era behov kopplat till el. 

Previous slide
Next slide
Års erfarenhet
0
Genomförda Projekt
0 +
Nöjda Kunder
0 +