Laddboxar där du behöver det!

Att välja rätt lösning för elbilsladdning kan kännas överväldigande med tanke på alla olika laddboxar som finns på marknaden idag. Men oro dig inte! Kinda Elteknik är här för att hjälpa dig. Oavsett om du bor i Kinda, Kisa eller någon annanstans i regionen kan du lita på att våra tjänster kommer att möta dina behov.

 

Laddboxen är inte bara en produkt, den är en investering i framtiden. Med rätt laddbox får du inte bara en snabb och effektiv laddning av din elbil, utan du får också ett energieffektivt system som kan spara dig pengar i det långa loppet. Genom att välja en laddbox från Kinda Elteknik kan du vara säker på att din investering är väl värd pengarna.

Från köp till installation!

Vårt team av erfarna elektriker har specialiserat sig på laddbox installation. Varje laddbox installation genomförs med noggrann precision för att garantera säkerhet och effektivitet. Med många års erfarenhet inom området vet vi hur viktigt det är att ha en pålitlig och effektiv laddbox för din elbil. Och det är exakt vad vi strävar efter att erbjuda - en driftsatt anläggning som du kan lita på!

 

I Kinda och Kisa har efterfrågan på elbilsladdning skjutit i höjden. Allt fler invånare väljer att investera i elbilar och därmed behöver en pålitlig laddbox hemma. Kinda Elteknik är stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom laddbox installation i dessa områden.

Onyx kvadratisk

Zaptec GO 22kW

Zaptec Go är laddboxen som passar alla bilar. Med traditionell skandinavisk design och banbrytande norsk teknik är Zaptec Go en av världens minsta 22 kW elbilsladdare. Packad med premiumteknik är laddboxen alltid ansluten och uppdaterar sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna.

5 995 kr
installerat och klart

(12 490:- exkl. Grön teknik-bidrag)

Charge amps Halo

Charge Amps Halo är en liten och kraftfull elbilsladdare med en fast kabel som kan ladda upp till 11 kW. Med ett robust aluminiumchassi och marknadens högsta IP-klassning (IP 66) är Charge Amps Halo designad för alla väder.

8 899 kr
installerat och klart

(18 348:- exkl. Grön teknik-bidrag)

Huawei Smart Charger 22KW/32A 

Huawei smart charger 22kw/32A är en elbilsladdare till ditt befintliga Huawei solsystem. Låter dig som redan eller snart har ett system med en Huaweiväxelriktare snabbt koppla på en laddbox så du kan ladda din elbil med produktion från din egen anläggning. 

9 995 kr
installerat och klart

(19 400:- exkl. Grön teknik-bidrag)